Agenda

Voor in uw agenda:

Ver van mijn Bed? Over hoe gemeentelijke, provinciale en landelijke politiek met elkaar te maken hebben en ons dagelijks leven beïnvloeden.

Woensdag 16 maart is het weer zover, de gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijk moment, want de grote en belangrijke thema’s waarover de landelijke politiek beslissing neemt moeten door de gemeenten worden uitgevoerd. Daarom organiseert de SGP-Jongeren Goeree-Overflakkee op vrijdagavond 11 maart een gespreksavond. Op deze avond hopen we met de sprekers en met elkaar in gesprek te gaan over de vraag hoe de landelijke en de eilandelijke politiek zich met elkaar moeten verhouden en hoe er in de verschillende bestuurslagen omgaan moet worden met macht en tegenmacht. Ook zullen we spreken over de vraag wat de meerwaarde is van christelijke politiek op ons eiland.  Sprekers voor deze avond zijn Peter Kieviet (gemeenteraadslid) Nico de Jager (lid van de Provinciale Staten) en Gijsbert Leertouwer (fractiemedewerker in de Tweede Kamer). De avond vindt plaats in de CGK Middelharnis en begint om 19:45, we hopen u allen te zien.

Verslagen

Verslagen van eerdere avonden zijn op deze pagina te vinden. Als er meer informatie over een nieuwe activiteit is, dan plaatsen wij dit op deze pagina en op ons Twitteraccount.