Seizoen 2013-2014

Update: informatie eerste avond toegevoegd.

Als bestuur zijn we druk bezig met de planning voor het volgende seizoen. We zijn van plan een viertal avonden te organiseren. Een drietal avonden staat al vast.

Op 18 oktober hopen we voor het eerst in het nieuwe seizoen bij elkaar te komen. Deelnemers van de masterclass, die het afgelopen jaar door het wetenschappelijk instituut van de SGP en door de SGP-jongeren georganiseerd werd, hopen in gesprek te gaan over de stelling: “het Nederlandse politieke bestel is dringend aan verbetering toe”. Aan de hand van deze stelling werd er een essaywedstrijd gehouden, waarvan de winnaars binnenkort bekend gemaakt worden. Meer informatie over de avond volgt binnenkort.

In november hopen dr. H. Klink en prof. dr. A.A.M. Kinneging in debat te gaan over christendom en conservatisme. Dr. Klink is predikant te Hoornaar en hoofdredacteur van het blad Ecclesia. Prof. Kinneging is hoogleraar Rechtsfilosofie aan de universiteit te Leiden. Datum van dit debat is 15 november. Op vrijdag 7 februari hoopt dr. M.J. Kater naar Flakkee af te reizen. Een verzoek van Flakkee kon hij niet afslaan.

Houd de website in de gaten voor meer informatie.